Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Fullmoon, niedowiarku. musisz wierzyć mi na słowo
albo wpisz se w google "wrak titanica" i kliknij "grafika" i porównaj z tymi tu zdjęciami.
powodzenia :*
podpis użytkownika
-Gdybyś kochał się z kimś po raz absolutnie ostatni... Jak by było?
-Niesamowicie smutno.
-Też tak sądzę.
-Zasmuć mnie..
Zacznijmy od tego ze titanic mial jedna z najmocniejszych kosntrukcji kadluba w owych czasach, pech chcial ze wyj🤬 boczna czescia dziobiu w gore lodowa
Oglądałem film o Titanicu z Cameronem, który prowadził ekspedycję badawczą na ten temat i wyszło z tego, że gdyby wpłynęli na tą górę lodową centralnie dziobem, to mogłoby nie dojść do zatonięcia.
Eeee tam wszystko to widziałem w filmie:D Identyczna sceneria. Wiadomo, że w filmie było trochę bardziej odj🤬e i wyrafinowane ale i tak podobieństwo duże.