Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Co tu napisać, za wyjątkiem tego, że żółta rasa to pracowici debile. Ktoś powie: ale przecież wygrywają konkursy matematyczne. No cóż, jeden na pięćdziesiąt milionów się wyrodzi. A to wystarczy na drużynę narodową.
na 99% betonowóz był przeładowany jak wszystko co jeździ po chińskich drogach ale spokojnie gruchę pozbierają, beton skują i bęben będzie dalej pracował bo to drogie żelastwo jest
Kiedyś jak miałem wypadek, to nawet nie hamował, jak we mnie pakował. Wiózł na pace konia chyba i nie chciał go zwalić. Bał się, że zwierzęciu nogi połamie przy przeciążeniu to wolał we mnie przyp🤬olić. Ciężarowym w bok malucha to jest tam jakaś strefa zgniotu. Leciałem jak kula bilardowa.
Co tu napisać, za wyjątkiem tego, że żółta rasa to pracowici debile. Ktoś powie: ale przecież wygrywają konkursy matematyczne. No cóż, jeden na pięćdziesiąt milionów się wyrodzi. A to wystarczy na drużynę narodową.
Mi sie wydaje że byl nieco rozpędzony i nie zdążył by więc wjechał jeszcze na pomarańczowym. Na filmie widać jak się przełącza na czerwone.