Obrazek
Tu macie pewien ciekawy plakat. Jak ktoś w Trójmieście się wozi SKMką to pewnie go widział. Zarammoth ma absolutną rację. Takim ludziom trzeba jakiejkolwiek pracy, a nie jałmużny. Dlatego dobrze ta kampania reklamowa z żulami jest bardzo dobrym pomysłem i może inni to podłapią.
podpis użytkownika
Nasz świat bezlitosny, załamywać się nie mamy prawa,@ up mnie to boli. bo jakiś pajac za 50 złotych i dwie darmowe czapki wykorzystuje wizerunek osoby zmęczonej życiem, wyj🤬ej przez system/samego siebie tylko po to żeby zareklamować jakieś gówno o którym świat nie będzie pamiętał za miesiąc. jest coś takiego jak kręgosłup moralny , honor i godność człowieka. nie dziwie się tym ludziom bo pewnie nie zrobili tego za darmo, dostali parę złotych co pomoże im przeżyć i w dupie mają gdzie to będzie pokazywane, nawet nie mając świadomości tego.
cywilizacja upada przez takie rzeczy, szkoda że na naszych oczach.
zmeczonych zyciem ? k🤬a ci wszyscy ludzie to j🤬i alkoholicy ktorzy poprostu wola sie sprzedac za kilka groszy i napic sie spokojnie wodki niz wziac sie do normalnej pracy, a ty mowisz o nich jakby ktos im zrobil cos zlego... upadek ludzkosci to tacy ludzie jak ty, bo wspolczujesz j🤬ym nierobom i alkoholikom, ktorzy niezadko zyja z twoich pieniedzy.@ up mnie to boli. bo jakiś pajac za 50 złotych i dwie darmowe czapki wykorzystuje wizerunek osoby zmęczonej życiem, wyj🤬ej przez system/samego siebie tylko po to żeby zareklamować jakieś gówno o którym świat nie będzie pamiętał za miesiąc. jest coś takiego jak kręgosłup moralny , honor i godność człowieka. nie dziwie się tym ludziom bo pewnie nie zrobili tego za darmo, dostali parę złotych co pomoże im przeżyć i w dupie mają gdzie to będzie pokazywane, nawet nie mając świadomości tego.
cywilizacja upada przez takie rzeczy, szkoda że na naszych oczach.
podpis użytkownika
Białe jest białe, czarne jest czarne a czerwone jest wredne.