podpis użytkownika
sadistic.pl/uzytkownik/DiKarpio,407866Mam nadzieję że ryży sk🤬ysynek skręcił sobie kark i będzie zdychał przez tydzień w męczarniach pod aparaturą.
Mam nadzieję że ryży sk🤬ysynek skręcił sobie kark i będzie zdychał przez tydzień w męczarniach pod aparaturą.
podpis użytkownika
Wchodzę na sadola żeby sobie zwalićChciałbym poznać takiego człowieka w realu, takiego sadystycznego sk🤬iela co wali konia na oddziale onkologii dziecięcej, sk🤬ysyna nad sk🤬ysynami, czyste zło wcielone. Nie wiem wypić browara, pogadać jaka trauma z dzieciństwa wyczyściła z uczuć, ale w realu pewnie to tylko frustrat w rurkach jesteś co pisze durne komentarze jak to życzy dziecku śmierci w męczarniach po czym pakuje plecak do szkoły...
Nie poznasz przyjacielu, ludzie jak wyżej, czy np poligon to zwykle zera, siedzą zamknieci w swojej piwnicy i tworzą niewiarygodne historię na sadolu, a jak przyjdzie co do czego jak właśnie poligon nie pojawiają się w umówionym miejscu spotkania
Mam nadzieję że ryży sk🤬ysynek skręcił sobie kark i będzie zdychał przez tydzień w męczarniach pod aparaturą.
Podłapałeś jaka fala oburzenia nadchodzi gdy ktoś cieszy się z tragedii dziecka i liczysz na to że podk🤬isz ludzi czy też tatusiów jak to mówicie? I jest wiele więcej takich ludzi, nie jesteście w niczym unikatowi. Na początku to przechodziło, teraz wygląda jak żałosna próba uzyskania atencji lub wywołania gówno burzy
J🤬e ameby, co raz więcej osób na tym portalu które zaniżają poziom, banda debili nie wnosząca nic pożytecznego. Zapewne w społeczeństwie tez nie ma z was żadnego pożytku.... a tfu wam w ryj