Jak chodnik jest węższy niż 1,5m, to co z tego? Nie dotyczy go przepis o 1,5m wolnej przestrzeni i można stawać szrotami?
Taki debilny przepis są właśnie u nas, "1.5 m wolnej przestrzeni", ale k🤬a chodnik ma 1,2m .
chodnik moze miec 0.5m.... wiesz co to jest chodnik? To nie miejsce parkingowe. Jak nie ma miejsca to nie parkuj proste. Tylko ameby nie ogarnaja. Sytauacja jak na filmiku - ja przejde, p🤬le zmieszcze sie ale akurat pomagam osobie na wozku inwalidzkim. Osoba wazy z 80kg lekko. Dzieki takim k🤬iom jak na filmiku jest zajebisty problem z przejechaniem i NIE k🤬a nie mozna pojechac po trawie. Niektore wozki maja przednie kola malutkie i nawet minimalnie wiekszy kraweznik jest problemem. Tak wiec kobieta bardzo dobrze zrobila. JEbac debili, ktorzy nie potrafia parkowac
Gdybyś był z jakiegokolwiek większego miasta wieśniaku, to byś wiedział, że na starym mieście i nie tylko, ten przepis jest martwy, chodniki miewają tam poniżej metra, a i tak masz poustawiane znaki T30-d, T30-e, T30-h. Z tej prostszej przyczyny, że cała droga jest za wąska. Natomiast zawsze znajdzie jakiś j🤬y atencjusz, który zrobi fotkę wstawi na neta, albo wyśle do SM. Puki znak nakazuje mi parkować tak, a nie inaczej, tak się parkuje. I h🤬j mnie obchodzi, że wszedł przepis 1,5m, niech miasto dostosuje w takim razie drogi do przepisów, może za 50 lat skończą. Jak na razie powiesz pieszej k🤬ie, że ma mieć chodnik 1,5m to już nic innego nie ma znaczenia, up🤬li ci lusterko, albo porysuje samochód. Powiedz, że ma pierwszeństwo na pasach, to ci wbiegnie pod koła.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.Jak chodnik jest węższy niż 1,5m, to co z tego? Nie dotyczy go przepis o 1,5m wolnej przestrzeni i można stawać szrotami?