Nie chc臋 wrzuca膰 wszystkich do jednego wora, ale przez takich debili skutecznie jestem uleczony od marek BMW czy Audi, za艣 pewni znajomi swoj膮 zazdro艣ci膮 i sk馃がysy艅stwem (tak偶e dla najbli偶szych) zrazili mnie nawet do Mercedes贸w... Dlatego kupi艂em co艣 innego.
Nie chc臋 wrzuca膰 wszystkich do jednego wora, ale przez takich debili skutecznie jestem uleczony od marek BMW czy Audi, za艣 pewni znajomi swoj膮 zazdro艣ci膮 i sk***ysy艅stwem (tak偶e dla najbli偶szych) zrazili mnie nawet do Mercedes贸w... Dlatego kupi艂em co艣 innego.
Ale wrzucasz wszystkich do jednego wora, tylko dlatego 偶e kto艣 z Twojego otoczenia niepoprawnie zachowuje si臋 b臋d膮c posiadaczem jednej z w/w marek samochod贸w - w dodatku do艣膰 popularnych i casualowych. Co innego 20-sto latek z bogatym tat膮 w sportowym BMW M5, a co innego zmywarka w 15-sto letnim SUVie BMW X5 z wybitym zawieszeniem i wadliwymi hamulcami wymienianymi 5 lat temu.
Geneza nienawi艣ci jest dostarczana do naszych g艂贸w podprogowo. Np. takie tabloidy jak jest jaki艣 wypadek z udzia艂em BMW to pisz膮 nag艂贸wek "BMW wymusi艂o", ale jak jest wypadek spowodowany przez kierowc臋 Dacii to nag艂贸wek jest "Samoch贸d jecha艂 nieostro偶nie".