Rzecz w tym, że on nie przyjął naszej kultury tylko zawsze ją hejtował. Hejtował polskość, wstydził się polskości co sam mówił w wywiadach. Masz typa z austriackim pochodzeniem, który oficjalnie i otwarcie gardził polskością (na antypolaka wychował też tego swojego zj🤬ego pierdołę synalka), ale jak widać Ty sam wiesz lepiej, że on jednak Polakiem był. XD
On użył konkretnego terminu - nie "srodkowoeuropejczykiem" bo to pojęcie, którego używał odnosi się do pewnej niemiecko-austriackiej koncepcji, która między innymi zaprowadziła ludzi do obozów i pieca.
Zgadnij czyj to cytat:
"Jak ktoś mnie pyta, jak ja się czuję jako Polak za granicą, to powolutku mówię już żonie na ulicy: „Tylko nie za głośno po polsku"".
No Polak w c🤬j.
Osiemdziesiąt parę lat temu ktoś wymyślił na to lekarstwo
podpis użytkownika
Każdy dzień jest nową przygodą, jeśli jesteś wystarczająco niekompetentny.Rzecz w tym, że on nie przyjął naszej kultury tylko zawsze ją hejtował. Hejtował polskość, wstydził się polskości co sam mówił w wywiadach. Masz typa z austriackim pochodzeniem, który oficjalnie i otwarcie gardził polskością (na antypolaka wychował też tego swojego zj🤬ego pierdołę synalka), ale jak widać Ty sam wiesz lepiej, że on jednak Polakiem był. XD
On użył konkretnego terminu - nie "srodkowoeuropejczykiem" bo to pojęcie, którego używał odnosi się do pewnej niemiecko-austriackiej koncepcji, która między innymi zaprowadziła ludzi do obozów i pieca.
Zgadnij czyj to cytat:
"Jak ktoś mnie pyta, jak ja się czuję jako Polak za granicą, to powolutku mówię już żonie na ulicy: „Tylko nie za głośno po polsku"".
No Polak w c🤬j.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"ciekawe jakby spytać rodziców tych wynaturzeń co sądzą na temat tego że gdzieś popełnili błąd.
podpis użytkownika
Masz na myśli chlanie, bicie własnej kobiety a w niedzielę marsz na mszę w kościele? Też się wstydzę tej polskości i kultury.
Tak bo to jest w Polsce norma. Nikt nie nap🤬la żon bardziej od protestantów i prawosławnych. Polska jest jednym z krajów o najmniejszym odsetku przemocy domowej w UE. Mało tego jednocześnie mamy bardzo wysoki odsetek zgłaszalności - czyli kobiety nie boją się iść na psy jak coś się odp🤬la. No, ale lewacki pajac z neta, mający wiedzę o kraju, w którym mieszka z memów na fejsie wie lepiej. Pomieszkaj trochę w innym kraju, a potem wróć zanim coś p🤬lniesz o naszej kulturze.
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"Prawaczkowy znawca sztuk wszelkich. Zapamiętajcie że prawdziwi polacy to: Zelnik, Pietrzak, Zenek, Wujek samo zło, bracia Golec i ten od majteczki w kropeczki.
Reszta to "osły".