Już nie płacz, rozwala mnie ta hipokryzja gdy tacy jak ty nie maja problemu z oglądaniem zabójstw ale z oglądaniem krzywdzonych zwierząt już problem mają.
podpis użytkownika
Wszystkie moje komentarze to sarkazm. Proszę nie traktować tego poważnie. Jest to tzw. czarny humor.Już nie płacz, rozwala mnie ta hipokryzja gdy tacy jak ty nie maja problemu z oglądaniem zabójstw ale z oglądaniem krzywdzonych zwierząt już problem mają.
Bardzo dobrze tak trzeba robić z psami
Wszystkie psy powinny zostać usunięte z ludzkiego społeczeństwa i zutylizowane z wyjątkiem psów strażniczych, węszących materiały wybuchowe i przewodników dla ociemniałych. Te nieliczne wyjątki można by mieć ale potrzebna by była na nie licencja.
Wszystkie psy powinny zostać usunięte z ludzkiego społeczeństwa i zutylizowane z wyjątkiem psów strażniczych, węszących materiały wybuchowe i przewodników dla ociemniałych. Te nieliczne wyjątki można by mieć ale potrzebna by była na nie licencja.