podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Medyczna Marihuana jest TAŃSZA w aptece niż u dilera ok 15-30zł/g !
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<*nie dotyczy W140.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Sorry sorry, poj🤬o mi się. Oczywiście to Merde (jeśli ktoś zna francuski) a nie Bi-Em-Dablju.W140 to model Mercedesa szanowna zmywarko.
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.Przynajmniej nie przepłaciłem jak ty za biedadesa.
Bo o takim to ty możesz pomarzyć, dla ciebie jest chrupek z komisu w Turyngii za dwie średnie krajowe.
Tak, tak biedadesiarzu, bo kupno obsranego kilkuletniego mercedesa z silnikiem z renowki, plastikowymi skrzypiącym wnętrzem, na podzespolach made in china wykonanych z gównolotu to wielkie osiągnięcie i prestiż... Szkoda, że jedynie na twoim wyp🤬dowie.
Szukam takiego, najlepiej z Japonii.
Jaki masz silnik? Priv.
podpis użytkownika
Chcesz LEGALNIE 90g MM na własny użytek? >> Wbijaj na naszą grupę MM <<Strasznie się zapieniłeś biedaku, aż się chce napisać żebyś powiedział co masz w garażu, ale garaż to ty też pewnie widziałeś co najwyżej jak odbierałeś spod niego worki z pojemnika.
pudło, ja nie korzystam ze smartfona