No bo po c🤬j kuniem ma odpuszczać jak świeże bułeczki wiezie? Wystarczyło zdjąć nogę z gazu i wjechać za BMW jadąc swoje a nie na siłę wyprzedzać bo 0.1km/h szybciej jedzie. Do tego poboczem bus leci i c🤬j k🤬a.
Zanim zaczniecie cisnąć to c🤬ja widać co się działo. Może bmw leci na tempomacie? Nie bronię go jak specjalnie blokował ale też miałem nieraz akcje na katowickiej gdzie sobie jechałem na tempomacie nie ruszając w ogóle gazu i tiry miały w c🤬j problemów do mnie bo "ich nie przepuszczam"... jadąc na tempomacie bez ruszania gazu. Na c🤬j się rwiesz do wyprzedzania?
No bo po c🤬j kuniem ma odpuszczać jak świeże bułeczki wiezie? Wystarczyło zdjąć nogę z gazu i wjechać za BMW jadąc swoje a nie na siłę wyprzedzać bo 0.1km/h szybciej jedzie. Do tego poboczem bus leci i c🤬j k🤬a.
Zanim zaczniecie cisnąć to c🤬ja widać co się działo. Może bmw leci na tempomacie? Nie bronię go jak specjalnie blokował ale też miałem nieraz akcje na katowickiej gdzie sobie jechałem na tempomacie nie ruszając w ogóle gazu i tiry miały w c🤬j problemów do mnie bo "ich nie przepuszczam"... jadąc na tempomacie bez ruszania gazu. Na c🤬j się rwiesz do wyprzedzania?
No bo po ch*j kuniem ma odpuszczać jak świeże bułeczki wiezie? Wystarczyło zdjąć nogę z gazu i wjechać za BMW jadąc swoje a nie na siłę wyprzedzać bo 0.1km/h szybciej jedzie. Do tego poboczem bus leci i ch*j k***a.
Zanim zaczniecie cisnąć to ch*ja widać co się działo. Może bmw leci na tempomacie? Nie bronię go jak specjalnie blokował ale też miałem nieraz akcje na katowickiej gdzie sobie jechałem na tempomacie nie ruszając w ogóle gazu i tiry miały w ch*j problemów do mnie bo "ich nie przepuszczam"... jadąc na tempomacie bez ruszania gazu. Na ch*j się rwiesz do wyprzedzania?
Piękny gest kierowcy busa. Niestety krótki siur z bmwe za chwilę powtórzy blokadę. Bo marka zobowiązuje.
Mordeczko, jestem kierowca i powiem tak.
C🤬j z tym tacho, to nie o to chodzi, tylko o to, zeby nie zrobic mielonego z zjeba przed soba, ekonomika - energiczny podjazd pod gorki (na filmie nie widac ale ciezarowka czuje wzniesienia nawet male. Gdy sie nie bujniesz zabraknie paru km/h i jest dupa. Kolejne - terminy. Dzisiejsza branza TSL to wyscig szczurow - on jedzie v-max a c🤬l z bmw nie. I na koniec - zawsze jest nadzieja ze upolujesz dobre miejsce na wypoczynek i nie staniesz w korku (wypadek) bo zdazysz przejechac przed nim. To tyle. Pozdro dla kierowcow
A p.s. dlaczego c🤬j z tym tacho? - bo jezdze busem
~VeIture napisał/a:
tiry miały w c🤬j problemów do mnie bo "ich nie przepuszczam"... jadąc na tempomacie bez ruszania gazu.
Jak jadąc osobówką TIRy muszą Cie wyprzedzać to znak, że coś robisz źle.