Wrzucam niestety na sadolowego playera, bo jakiś debil nie potrafi dodawać linków z YT
Link do youtube'a: https://www.youtube.com/watch?v=JMwJatEXmsk
podpis użytkownika
Q L I M A XUważam podobnie z drugiej strony były tam również dokumenty.. one mają większą wartość jak te całe j🤬e złoto o ile tam coś jeszcze zostało. Oglądałem jakiś program w tv i chińczycy już zabrali pociąg przekopali się wyciągając go u siebie.Ten cały złoty pociąg jest tylko po to by odwrócić uwagę od dwóch ważnych spraw:
Masowa imigracja.
Wybory.
(Ewentualnie jeszcze czegoś co na biegu chcą załatwić, a dowiemy się o tym za kilka miesięcy, albo lat)
Czy wy k🤬a ludzie nie widzicie jaką papkę się serwuje w TV(z premedytacją oczywiście) Jesteśmy zwierzętami stadnymi i trzeba dać nam powód do rozmów, p🤬lenie,spekulacji i plotek. Tak Jest, było i będzie. K🤬a zatrudnijcie mnie tam to wam k🤬a znajdę złoty trójząb Neptuna, tylko oczywiście dajcie mi dwa lata na podanie dokładnej lokalizacji...
Ten cały złoty pociąg jest tylko po to by odwrócić uwagę od dwóch ważnych spraw:
Masowa imigracja.
Wybory.
Rozumiem, że w Niemczech czy UK, gdzie informacje o złotym pociągu są ostatnio bardzo często podawane także ma to na celu odwrócenie uwagi od wyborów w Polsce?
podpis użytkownika
Q L I M A X