Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
bardzo pozytywny koleś, potrzeba takich w tych ponurych tuskoczasach
brałeś udział tylko [albo i nie] w jednych wyborach parlamentarnych, atakuj tych co wybierali wszystkie poprzednie ekipy rządowe bo jak patrze na zacietrzewionych gówniarzy co jeszcze życia nie lizneli to po prostu cofa mi się wszystko co zjadfłem od śniadania
ludzie co tak p🤬lą na Tuska [kiedy niby było lepiej/gorzej? ciągle jest kuirwa tak samo c🤬jowo] w większości nie dokładaja palca do niczego by poprawić ten kraj niż tylko nap🤬lanie na Tuska
O k🤬a, video jest o sporcie a znaleźli się tu ludzie z bólem dupy, którzy jadą po Tusku potem po młodych gniewnych i udają wielce życiowych. To jest k🤬a problem internetu i większości głupich ludzi bo tacy są na sadolu, wypowiadanie się na tematy niedotyczące głównego wątku. I wy chcecie kraj na normalny zmieniać... zacznijcie od siebie.
A Żyła jak zawsze pozytywny chyba polaczków boli że się nie umieją uśmiechać na co dzień.
I znów internet zmarnuje życie kolejnemu człowiekowi...
Ale to jest sadistic tu się życie marnuje na okrągło he he he...
Swoją drogą szkoda mi go, jest niby pozytywnym człowiekiem ale zachowuje się niezbyt racjonalnie, albo on nie ma internetu...
W każdym razie ja gościa lubię
podpis użytkownika
Statystycznie wypada jedna śmierć na jednego człowieka.