Co w tym sadystycznego? Może to, że owa firma ma w dupie to, czy jej użytkownicy mają 10 czy 60 lat i śmieje się w twarz polskiemu prawu od 3 lat. W maju wpłynął ze strony pozywamy-zbiorowo.pl zbiorowy pozew. Ciekawe jak to się skończy...
Ja powiem tak, ogarnąłem dokładnie ta stronę i tak jak c🤬j stoi wielki napis ze pierwsze 10 dni jest bezpłatne w trakcie których można rozwiązać umowę tak po prostu. po upływie 10 dni od rejestracji (jeżeli umowy nie zerwiemy) zostaje podpisana umowa na najniższy abonament który wynosi około 100zł a odsetki za niepłacenie są zawarte w regulaminie tzn. że wystarczy czytać. Więc z jednej strony nie rozumiem tej draki a to ze gówniarze się rejestrują to już jest problem w tym że większość to analfabeci a u dorosłych analfabetyzm wtórny
![]()
to jest k🤬a przykre![]()
podpis użytkownika
plumDodatkowo chciałbym zauważyć, iż rejestracja i założenie konta na Państwa portalu nie mogą zostać uznane w tym wypadku za ważne i wiążące zawarcie przeze mnie umowy z Państwa spółką z uwagi na fakt, iż złożenie przeze mnie rzekomego oświadczenia woli w rozumieniu przepisu art. 60 ustawy z dnia 23.04.1964 r. Kodeks cywilny Dz. U. Nr 16, poz. 93 z późn. zm. było naznaczone wadą o której mowa w art. 82 Kodeksu cywilnego – mianowicie z pewnych powodów znajdowałem się wtedy w stanie wyłączającym świadome i swobodne powzięcie decyzji oraz wyrażenie woli. Stąd domniemane przez Państwa złożone przeze mnie oświadczenie woli zgodnie z Kodeksem cywilnym jest obwarowane sankcją bezwzględnej nieważności.