Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Tradycyjnie po c🤬j tam lazł, a po drugie to mu się narta o kamień zaczepiła, smutna sprawa jakbym tak samo zj🤬 też by mi było smutno, na szczęście to nie możliwe bo ja co najwyżej się utopię (żeby nie było idę na basen zaraz).
Tradycyjnie po c🤬j tam lazł, a po drugie to mu się narta o kamień zaczepiła, smutna sprawa jakbym tak samo zj🤬 też by mi było smutno, na szczęście to nie możliwe bo ja co najwyżej się utopię (żeby nie było idę na basen zaraz).
Dzisiaj niedziela, więc wypada być sympatycznym dla innych... a więc miłego utopienia się.
Dziś niedziela dlatego napisze, co za pajac ledwo jeździ ale k🤬a trzeba się pchać w takie miejsca żeby pochwalić się znajomym na fejsie, głupia p🤬da, są bezpieczne stoki ale to zbyt pospolite dla takiego nowobogackiego c🤬la.