Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Jezdzilem tym gównem jak mialem 12lat.. W Kluszkowcach jest tor z troche wiekszymi "saneczkami" okolo 3-4lat temu na tym torze wypadł facet i mu ucieło głowe, po tym incydencie zmniejszyli predkość tych saneczek i juz sie nie da tak pozap🤬lać :/
Jeździłem kiedyś czymś podobnym własnie w Poznaniu jak byłem mały. Szczerze powiedziawszy to mało to bezpieczne, bo podczas projektowania łuków nie uwzględnia się chyba maksymalnej prędkości jaką może ten "wagonik" osiągnąć bo montują ostrzeżenia w niektórych miejscach. Jest tam jakiś hamulec, ale jadący nie wie o ile i czy w ogóle powinien przyhamowywać, a jak rozpędzi się za bardzo to może nim nieźle bujnąć - oprze się człowiek wtedy ręką o taką blachę i może nie być zbyt fajnie Dodam tylko, że poza małym oparciem to nie ma tu żadnych pasów i zabezpieczeń, nawet czegoś w rodzaju małych barierek po bokach
taki tor można znaleźć w Czarodziejska Góra „Relax” w Jedlinie Zdroju, okolice Wałbrzycha (tak, wiem jak to brzmi )
byłem, jeździłem, po raz pierwszy w życiu spotkałem się z taką zabawką. Po pierwszej przejażdżce zjechałem jeszcze 4 razy, frajdy co nie miara, polecam gorąco bo pomimo niewielkich prędkości, siły odśrodkowe powodują, że mimowolnie zaciąga się hamulec
Jakić ciapak? Co chwilę słychać "jalla jalla".
Ps. W Karpaczu na Kolorowej są takie zjazdy i jest okej, dopóki jakaś faszystowska wycieczka nie przyjedzie. Oni jeżdżą 5km/h, bo się boją i blokują całą radochę jazdy bez hamulców.
To szwed, a to jalla to jävla czyli coś w stylu zajebiście.
Z resztą na końcu jest napisane stig av här(wysiąść tutaj)