Wiem, że to szkodniki. Chodzi mi o to, że, tysiące czarnych rozwalają sklepy i wszelką inna prywatną własność, a policji nie ma. Tutaj wiać zaangażowanie jakby groźnego przestępcę chwytali.
podpis użytkownika
Rób tak, żeby TOBIE było dobrze, bo innym nigdy nie dogodzisz.I od tego są, tępić to pedalstwo !!
Wiem, że to szkodniki. Chodzi mi o to, że, tysiące czarnych rozwalają sklepy i wszelką inna prywatną własność, a policji nie ma. Tutaj wiać zaangażowanie jakby groźnego przestępcę chwytali.
Jestem pewien, ze nigdy w zyciu nie zrobiles niczego tak ryzykownego jak ten gosc na deskorolce, a nazywasz to pedalstwem. Ogolnie zauwazylem, ze sadole uwazaja sporty takie jak jazda na BMX, deskorolce za cos niemeskiego, podczas gdy sami czesto chodza grac w pilke nozna, ktora lognicznie myslac jest pedalska w porownaniu do wyzej wymienionych bo niby co sie moze komus tam stac oprocz tego, ze ktos bedzie sie ocieral dupskiem o czyjegos fiuta pod pretekstem "krycia". Do tego symulowanie jak panienki, placz. Gdy ktos zap🤬li glowa o beton, a nie jakas trawe jak na boisku pilkarskim na skateparku to chwile pozniej wstaje i jedzie dalej, a nie symuluje Pilka nozna to bardzo pedalski sport. W jezdzie na bmx i deskorolce nie jestem w stanie znalezc niczego pedalskiego. Moze kiedys ubior ale teraz nawet dresiarze zaczeli nosic rurki , a szczegolnie tzw "pilkarzyki"bo inaczej nie moga por🤬ac.
podpis użytkownika
Fuck lefties!!!Średnia wieku tu to chyba +60 lat