Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Szerokie pobocze ale nie j🤬iec nie zjedzie wcześniej w myśl zasady "ja się wlokę busem to inni też niech cierpią". Tam by się spokojnie 4 osobówki zmieściły ale cebulakom gula rośnie że ktoś może ich wyprzedzić.
A Ty k🤬a widzisz jaka linia tam? Widzisz gdzie i przez co przejeżdżają? Wiesz do czego służy te "pobocze"? Jedyny, który źle postąpił na powyższym filmie to kierowca osobówki.
Sindbad też przysnął chciał pewnie dać nauczkę temu z osobówki i liczył, że odpuści i się schowa. Niestety najgorzej jak jest dwóch osłów pierwszy łamiący ewidentne przepisy i drugi, co ustąpienie takiemu traktuje jako obrazę honoru... Nie bronię osobówki, bo wina ewidentna, jednak od kierowcy autokaru wymaga się conieco więcej.
Sam kiedyś wj🤬em się niemal na czołówkę.. Dzięki za nową drogę z szerokim poboczem bo jakiś c🤬l tirem z 90 kiedy zacząłem wyprzedzać przyśpieszył do 110... przez co w połowie tira jechałem już niemal na czołówkę. Takie c🤬je które nie dają się wyprzedzić są jeszcze gorsze niż debile którzy jadą cały czas środkiem mimo, że widzą auta z naprzeciwka i wiedzą, że się nie wyrobią.