podpis użytkownika
“Lewicowość jest czymś w rodzaju fantazji masturbacyjnej, dla której świat faktów nie ma większego znaczenia” — George OrwellTak się zastanawiam.. to my mamy tę wolność słowa, czy nie mamy? Kimkolwiek ta dziołcha nie jest, nazwała sobie papieża c🤬jem, i teraz wielkie oburzenie. A premiera, prezydenta, już można nazywać c🤬jem? Przecież robi to każdy z nas. Bo to inni ludzie? Jak Kaczyński publicznie mówi, że rzad zamordował mu brata, to jest coś innego? Wszystko to subiektywna opinia i można dyskutować, czy gość jest c🤬jem czy nie, mordować się argumentami, ale nie odbierajmy sobie prawa do wolności przekonań i wypowiedzi do c🤬ja.
Jeżeli formułujesz jakąś tezę, to musisz ją poprzeć argumentem, a nie czczym p🤬leniem j/w. Nikogo tutaj nie interesuje w jakim celu tu przebywasz, a jeżeli stronisz od tematów politycznych, to po jaki ciężki c🤬j się tu wypowiadasz? Stary, a głupi jak gimbus.
Przeczytaj ostatnie zdanie. Ze zrozumieniem. Nie pajacuj. No chba że to zabloło ''zindoktrynowanych przez charyzmatycznych pok🤬ieńców, zarówno z prawa jak i lewa niedojebców bez mózgu"
W takim razie pocałuj mnie w c🤬ja.
"mieszczanie tekstów, obrazków z wydzwiekiem politycznym, uważam za szczyt nieogaru zindoktrynowanych przez charyzmatycznych pok🤬ieńców, zarówno z prawa jak i lewa niedojebców bez mózgu. "
Czyli to jest argument?O k🤬a, udało się skończyć podstawówkę? Ja natomiast "uważam" wg twojego "toku myślenia", że jesteś tępym starym sk🤬ysynem i to jest również argument.
"mieszczanie tekstów, obrazków z wydzwiekiem politycznym, uważam za szczyt nieogaru zindoktrynowanych przez charyzmatycznych pok🤬ieńców, zarówno z prawa jak i lewa niedojebców bez mózgu. "
Czyli to jest argument?O k🤬a, udało się skończyć podstawówkę? Ja natomiast "uważam" wg twojego "toku myślenia", że jesteś tępym starym sk🤬ysynem i to jest również argument.
Stary, Ty nie mieszasz zasadniczo rozbieżne od siebie terminy, tj wolność słowa i zniesławienie. Sam nie jestem fanem Kaczyńskiego, ale on ma prawo twierdzić, że w wyniku nieudolności działań rządu i kancelarii premiera zginął jego brat ,bo wolność słowa polega na wolności wypowiadania poglądów. Natomiast nazwanie kogoś per c🤬jem, formalnie jest przestępstwem, szczególnie jeśli ktoś piętnuje drugą osobę publicznie.
Lata 90'-00' to jedyne może nie złote, ale dobre lata polski w ciągu ostatnich 80 lat, porządna muzyka, w miare stabilna praca, no ale lewactwo rozjebywało ten kraj powoli i doszczętnie i teraz mamy taką c🤬jnie jak teraz.
Wystarczy krótka analiza przeróżnych jego wypowiedzi. Cytatów nie przytaczam. Sadistik traktuję jako portal rozrywkowy, coby pośmiać się, zachwycić cyckiem, tudzież inną atrakcją. Może być baba z k🤬sem. Nie jako pole do głupich potyczek czyja racja jest bardziej prawdziwą racją. Umieszczanie tekstów, obrazków z wydzwiekiem politycznym, uważam za szczyt nieogaru zindoktrynowanych przez charyzmatycznych pok🤬ieńców, zarówno z prawa jak i lewa niedojebców bez mózgu. Masz ochotę podyskutować? Priv.