Polecam pooglądać na yt filmy z różnych interwencji policyjnych, na kanałach typu Midwest Safety albo Code Blue Cam. Łatwiej wtedy zrozumieć jakie tam mają prawo. Jesteś za bardzo przyzwyczajony do naszej cebulowej milicji, przy której nie masz prawa nawet przekląć. W Stanach jest coś takiego jak wolność słowa i ludzie mogą mowić cokolwiek im się podoba. Nawet pokazywanie policjantowi środkowego palca się do tego zalicza. Jedyne za co mogliby ją tutaj uwalić to „public disturbance”, czyli zakłócanie porządku swoim darciem p🤬dy. Ale nie zrobili tego, bo często w takich przypadkach tamtejsi policjanci deeskalują sytuację.
K🤬a. Total bez sensu. Gdzie wp🤬l od psa? Groziła funkcjonariuszowi publicznemu, obrażała go. Pałą w ryj i na dołek.
To ciężki przypadek lewactwa, bo w pewnym momencie krzyczy o białych uprzywilejowanych mężczyznach.
Na moje to jest w stanie ograniczonej poczytalności i nie jest w stanie dalej prowadzić auta.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!Naćpana lub jej odbiło ale... ale ma k🤬a świętą rację! Jak pies łamie prawo, to już szczególnie powinien być trzymany do wyższego standardu. A k🤬y sobie robią co chcą, gdzie chcą, jak chcą. I jak potem człowiek ma szanować prawo, czy służby, jak widzi jak te suki same mają wszystko w dupie???
Groźba nie padła, polecam wrócić do podstawówki bo masz problem ze zrozumieniem słów które do ciebie docierają.
Możliwe, a może po prostu nie miała pod ręką niczego lepszego a ten tekst wszyscy w koło na okrągło słyszą w murrykańskich mediach, więc go użyła. Nie, żebym jej bronił za tą część, ale jest taka możliwość.
Właśnie też mnie dziwi, że gliniarz nie postanowił czegoś zrobić, choćby z tego powodu. Nawet nie jako odwet za wszystko co powiedziała, tylko po prostu. Jest albo tak wściekła, że nie jest w stanie bezpiecznie prowadzić, lub zwyczajnie naćpana. Tak czy siak, na pewno jest na to prawo. Swoją drogą, wydaję mi się, wynika trochę z tego co mówi pod koniec, że mogło się coś bardzo złego wydarzyć w jej życiu tego dnia i trzymałą się do czasu, zanim taka pierdoła, jak pies co nie umie kierunkowskazów wrzucać, przelała czarę goryczy i postanowiła cały swój stres przelać na to właśnie. Klasyczek. Myślę, że tak właśnie było.
"Chciała bym być psem żeby móc was wszystkich odj🤬 i jeszcze zostać za to pochwaloną." Może wszystkich znamion nie wyczerpuje, ale można tak uznać.
A w podstawówce miałem niemiecki.
I gdzie ma tą rację? Jak ona łamie prawo i jej psy nie zauważa to też mandatu nie będzie.
podpis użytkownika
Musi to na Rusi, a w Polsce JAK-KTO-CHCE!!!