Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
ale macie ból dupy, jakbym miał kogoś to bym zabił. no po co, przyszliśmy tu po to żeby sobie popatrzeć własnie na takie rzeczy a nie stawać w obronie psów czy pedałów czy kogoś jeszcze. K🤬a ludzie, bo piesek najważniejszy,
Wszyscy p🤬lą tak jak by nikt tego nigdy nie robił . jak ja byłem dzieckiem ( czytaj młodym sadolem ) to na pożadku dziennym było przywiazywanie puszek na sznurku do psa albo przyklejanie kapski do kocich łap o petardach w żabach już nie wspomne .. ech c🤬j nie młodzież tera rośnie
a jak człowiek zbliżyl sie do niego to reagował agresją bo go taki psychiczny baran jak Ty wcześniej podpalił... w psychiatryku miejsc nie mieli ze po wolnosci chodzisz?
A gdzie kretynie wyczytałeś że Ja tak robiłem, pisałem jak robiono. widać do szkoły miałes pod górke.