Wysłany:
2013-02-24, 18:40
, ID:
1885239
1
Zgłoś
Ale suka !!
Tyle siana, przecież gry są drogie, sam za 17 gier zapłaciłem 2,5k.
Ode mnie dostałaby kopa w klate i w mordę.
W dupach się przewraca, dostają j🤬e prezenciki, kwiatuszki, a na koniec rozp🤬alając związek dojebią Ci tak żebyś był na granicy wytrzymałości psychicznej.
Wszystkie kobiety to k🤬y j🤬e, mają chłopaków, niekiedy mężów a dasz jej drinka albo dobrze zagadasz to jej sie od razu włącza aj low ju.
Przeliże się i palcówą nie pogardzi, taka wierność j🤬a, zbulwersowany jestem jak sk🤬ysyn bo na palcach nie zlicze ile takich szmat spotkałem. Jak pani 40 letnia skepowa z trójką dzieci, figlarnie pyta czy wpadne jej zrobic korepetycje z nagielskiego albo jak laska w zwiazku siedząca na przeciwko Ciebie bawi się c🤬ką, prowokuje Cie wzrokiem i pyta czy ktoś zostanie z nią na noc w domku bo boi się sama.
Jak kobieta mojego drugiego kumpla, gdzie mają dwójkę dzieci, tak wypina mi swoje dupsko w legginsach, że widac stringi między pośladami i przy każdej okazji wypina swoje cycuchy i kreci te swoje kudły na palcu.
Jak był melo a kumpel skoczył po alko do sklepu obok, a w tym czasie jego dziewczyna, łapie cie za k🤬sa i chce się nim bawić.
Jak obróciliśmy we trzech laskę, a ona na koniec do nas "nie szmaćcie mnie"
Jakiś uraz mam do tych kurew, pewnie będę starym kawalerem, ale lepiej być samemu niż żyć w niepewności, że twoja kobieta sie r🤬a z kimś na boku.
Do wszystkich kurew zdradzających swoich chłopaków i mężów.
Niech Ci murzyński, spocony, brudny, metrowy, c🤬j dupsko rozedrze tak żeby go najlepsi chirurdzy nie zrekonstruowali.