Nie wiem, co tutaj mrozi krew w żyłach, ruskie to nie człowiek i raczej widz dopinguje, żeby się zj🤬 i łeb rozwalił.
dwie rzeczy są pewne: ruski są ludźmi, (...)
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Zwierzęta mają instynkt i zachowują się racjonalnie. Nie zaczepiasz, nie prowokujesz, żadne cię nie skrzywdzi.
W przeciwieństwie do ruskich, którzy są gorsi od zwierząt. Są jak bezmyślne psy ze wścieklizną, które należy dla bezpieczeństwa cywilizowanego świata szybko uśpić, najlepiej jakąś podrasowaną amerykańską wersją Car Bomby.
dwie rzeczy są pewne: ruski są ludźmi, a ty jesteś pustym pudłem rezonansowym, które, jak widać, doskonale rezonuje z najniższą formą propagandy skierowaną do najbardziej naiwnych i otwartych na przestrzał pożytecznych idiotów. Metoda na odczłowieczanie jest bardzo stara, ale od czasu bolszewizmu została dobrze poznana i opisana, a mimo tego wciąż działa, jakby nigdy nic.
inżynieria społeczna nigdy nie przestanie zadziwiać.
człowiek mądry brzydzi się pisać takie głupoty, nawet jeśli są korzystne, a człowiek głupi wręcz przeciwnie.
mi to nic nie da, że podkreślam takie niepopularne oczywistości, ale trudno, najwyżej nic nie będę z tego miał.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.