Wysłany:
2017-07-15, 3:31
, ID:
4982170
7
Zgłoś
Jestem ateistą. Nie ogarniam co ma orientacja seksualna do tego. Jestem bardziej na prawo niż na lewo i nie wiem co mają narodowcy z tym wspólnego.
Skrajna lewica i skrajna prawica to suma sumarum to samo. Wy nawet nie wiecie o co niektórym po prawej stronie chodzi. Wyjaśniam. O p🤬lony wolny rynek. O wolność. Nie o nap🤬lanie kolorowych, tych z innego miasta czy państwa czy katowanie się skrajnie chamską polityką historyczną którą uprawiają obie skrajności.
Dla was ważniejszy jest dym o to czy Wałęsa był Bolkiem czy Srolkiem niż to co się dzieje naprawdę. Zapytani... zmniejszyć ZUS czy doj🤬 Wałęsie albo Macierowi... zawsze wybierzecie tę drugą opcję. Tak jak z Piłatem który postawił przed ludźmi Chrystusa i Barabasza. Dlatego wygrali komuniści z PiSu bo chcieliście, żeby doj🤬i PO. No i jak na nas przystało jesteśmy jeszcze bardziej w dupie. No, ale kto wam zabroni. Jak dla Polaka to i tak za dużo wolności. Trzeba sobie samemu doj🤬. Zakuć się w dyby.
I znowu strzępić ryja na nic... a do tego temat o czym innym.Komentarze w temacie o którym mówię.