Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Leber jakiego "studenckiego" programu używasz (pewnie autocada). Polecam autocada mechanical, jeśli masz taki zapał to go jeszcze wykorzystaj. Jest pełno forów najlepiej zagranicznych na których możesz zostać "wyłapany". Czekam na wersje z pełnym renderingiem w symulacji 3d
Ja używałem zwykłego autocada i Gear Tmplate Generatora. Te programy były mi potrzebne tylko do geometrii kół zębatych i zdejmowania wymiarów. 3D zawsze mam w głowie
@up
Soundtrack:
Armin van Buuren feat. Fiora - Waiting For The Night (Official Music Video)
Avicii vs Nicky Romero - I Could Be The One
Tomcraft, Tim Healey feat Pippa Trix - Heaven & Hell (Original Mix) (HD)
Paul van Dyk - I Don't Deserve You ft. Plumb (Official Video)
Jak mnie wk🤬ają takie pytania, raz że już odpowiedział dwa BO K🤬A TAK. Ktoś ma pasję, ktoś ma pomysł i spędza czas inaczej niż ty (czyt 24h przed kompem grając/fapując/siedząc na sadisticu) i już jest źle.