Dodam jeszcze, że co je różni to TYLKO kolor opakowania i obrazek z przodu blistra. Wszystkie opisy jak i sam kabel były identyczne.
Finalnie zdecydowałem się zrezygnować z usług tego sklepu i kupiłem kabel Made in Poland za 19zł...
Na koniec dodam, że skończyłem Ekonomię i mam minimalny zarys co się dzieje na świecie![]()
Pozdrawiam,
Mateusz![]()
Jeśli chodzi o moją pracę, to bardzo dziękuję. Radze sobie![]()
Aha, i nie jestem po ekonomii![]()
Do jakości butów które wymieniłeś nic nie mam. Sposób w jaki są produkowane pozostawia wiele do życzenia.
Polskie produkty o stokroć przewyższają jakością te produkowane w Chinach. pójdź na studia, tam będziesz miał taki przedmiot "Towaroznawstwo".
![]()
![]()
Rozumowanie animalsów, nie chodzić w futrze, bo zwierzęta cierpią? Mijasz się z tym co piszesz. Pewnie masz 13 lat, tyle w temacie.
Ekonomię- Przedmiot na 3 roku studiów.... boże.
podpis użytkownika
@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!jatutylkopacze@
raczej k🤬a ty tu nie właź...
jeden z up'ów wyraźnie napisał, że jest różnica między produktami Chińskimi a tymi w Chinach składanymi.
to tak jak byś porównywał swoję spermę do spermy 35latka. niby w obu przypadkach od człowieka, lecz twoja nadaje się tak jakby do dupy.
A jeżeli już pochwaliłeś się, że miałeś w-f w podsawówce (czyli ?? kiedy 13 lat to nie czasem 6 podstawówki? a może 1 gim? nieważne) to albo coś napisz o tym albo się zamknij a nie niepotrzebnie zaśmiecasz ten temat.
pozdro. Mateusz.
mylisz towary chińskie z produkowanymi w Chinach.
podpis użytkownika
@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
Polskie produkty o stokroć przeTwyższają jakością te produkowane w Chinach. pójdź na studia, tam będziesz miał taki przedmiot "Towaroznawstwo".
A jeśli chodzi o twój wcześniejszy post...
Strasznie irytuje mnie tłumaczenie z angielskiego:
Your argument is invalid
TO ZDANIE NIE OZNACZA: "TWÓJ ARGUMENT JEST INWALIDĄ"
TO ZDANIE OZNACZA: TWÓJ ARGUMENT JEST NIEWŁAŚCIWY/NIEPRAWIDŁOWY
Nie wiem co za krety to tłumaczył ale kompletnie nie pojmuję takiego toku rozumowania. Ktoś błędnie przetłumaczył zdanie a tłum internetowych znawców tak to rozprzestrzenił. Trochę przerażające.
Ale jestem pewien, że nie znajdziesz przykładów polskich produktów stukrotnie lepszych od tych produkowanych w Chinach. <nie chińskimi>
rozumiem, że podstawówki jak i gimbazy nie można skończyć prędzej jako prymus?
Rozumowanie animalsów, nie chodzić w futrze, bo zwierzęta cierpią?
podpis użytkownika
@Kupie głośniki niskotonowe do Altus 110, w ilości sztuk 2. PW!
serio? to idź do babci i wyprasuj coś jej żelazkiem produkcji polskiej... tylko się nie poparz bo całe jest jakby metalowe i nie znajdziesz tam przycisku do pary.
wierzysz we wszystko co piszą w internecie?
oczywiście, że nie wierzę. zwłaszcza jak widać na pierwszy rzut oka, że ktoś p🤬li głupoty.
Nie wiedziałem, że są ludzie, którzy nie widzą, że teksty typu 'handluj z tym', 'twoj argument jest inwalidą' są pisane z przymrużeniem oka.
Dla Twojej wiadomości studia już skończyłem.
Ale niestety TOWAROZNASTWA nie miałem przyjemności skosztować.
Po co mi mówisz o studiach? C🤬j mnie obchodzi, czy kończyłeś jakieś czy nie, czy miałeś TowaroznaWstwo czy socjologie.
Ludzie wokół nie dowartościowują Cię na tyle, żebyś czuł się usatysfakcjonowany? Sory, na mnie to wrażenia nie robi i niezbyt mnei to interesuje.
Polskie produkty o stokroć przewyższają jakością te produkowane w Chinach. pójdź na studia, tam będziesz miał taki przedmiot "Towaroznawstwo".