No Janlewy... Wstawa膰 i pisa膰, jak to Wy i reszta Waszego gimnazjum nie lubi 呕yd贸w.
Potem tylko p艂acz i zgrzytanie z臋b贸w, 偶e antysemityzm nam wytykaj膮... Ciekawe dlaczego?
P.S. Tak, 150 Szekli za post.
Pozdrawiam serdecznie.
Dzisiejszy Hamas to zwyk艂a zorganizowana grupa przest臋pcza, kt贸ra pod przykrywk膮 patriotyzmu i walki wyzwole艅czej, po prostu kosi kas臋 na nielegalnych interesach.
Raz na jaki艣 czas odpal膮 jakiego艣 zardzewia艂ego erpega w izraelskie osiedle, 偶e niby takie partyzanty patryjoty.
呕ydzi w odwecie rozp馃がalaj膮 im jak膮艣 chatk臋 z g贸wna kt贸r膮 cieciowa艂 emerytowany schorowany podrz臋dny bojownik. Pokazuj膮 艣wiatu rozsmarowanego dziada, ze rzydki z艂e som . Mot艂och si臋 wk馃がia. Hamas wraca do zarabiania kasy.
Ja tam nigdy nie mia艂em nic przeciwko jak Polak贸w nazywali antysemitami czy rasistami, a wr臋cz by艂em wniebowzi臋ty gdy nasz kraj zostawa艂 wyr贸偶niony na tym tle, jeste艣 zwyk艂ym mi臋czakiem i zosta艂e艣 zgw馃がcony przez bezdomnego z gangren膮.
I pomysle膰 ze u nas by艂oby podobnie, bo pomys艂y stworzenia Judeo-Poloni by艂y po I W艢 do艣膰 silne. cieszmy sie 偶e na nas nie trafi艂o.
Swoja droga jak to jest, gdzie sa 呕ydzi tam w wiekszo艣ci zdarzaja sie pogromy? Co z nimi jest nie tak!?
Musz臋 ci臋 zmartwi膰, to 偶e nie powsta艂a judeo -polonia to bardzo dobrze !!! ale teraz powstaje polin !!! to bardzo 藕le!!! niestety to fakt, na dok艂adk臋 mamy bezpoctawne roszczenia 偶ydowskie ustawa Act S.447 115 - 171 kt贸r膮 podpisa艂 tramp!!!!
Takie 艣mieci z '88' w nazwach jak Ty, to najcz臋艣ciej krypto-homoseksuali艣ci, albo cieniasy, kt贸rzy s膮 tylko mocni w g臋bie i w grupie .
Zgad艂em, hitlerowcu?
Sam jeste艣 j馃がym 艣mieciem i m贸g艂by艣 mi co najwy偶ej podeszwy wyliza膰 pajacu, nawet nie b臋d臋 z tob膮 dyskutowa艂 bo jeste艣 na poziomie intelektualnym cz馃がcha z ugandy, rwij
Sam jeste艣 j馃がym 艣mieciem i m贸g艂by艣 mi co najwy偶ej podeszwy wyliza膰 pajacu, nawet nie b臋d臋 z tob膮 dyskutowa艂 bo jeste艣 na poziomie intelektualnym cz馃がcha z ugandy, rwij