Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
@nutzz to zgadnij ile masz szynki w szynce z biedry w promocji za 20zl/kg...
a tak poza tym fajnie to wyglada, jak kazde robienie ludzi w c🤬ja
odsylam do "kuchenne ewolucje bobsona" - ten sam trik
bo w odpowiednich warunkach kazdy powie ci to co chcesz uslyszec, bo ludzie to glupie kontrolowalne debile,
gdyby technik manipulacujnych uczono od malego nawet przedszkolaki przejely by kontrole nad swiatem
Historia praktycznie identyczna jak z kolekcją mody schleswig-holstein. Po raz kolejny obnażono tzw. ekspertów od p🤬lenia farmazonów. Dla mnie jeśli czegoś nie da się wyliczyć i udowodnić matematycznie, to nie jest żadną prawdą.
"Nieznających"! "Nie" z imiesłowami czasownikowymi piszemy łącznie od 1997 roku. Macie jakiś szacunek do swojego języka, "patrioci"? To nauczcie się czegoś wreszcie.
@ellsworth - Dżinias. Świat jest matematyczny, ale matematyka czy logika jest ograniczona. Każdy profesorek ci powie, że nie potrafimy opisać pewnych rzeczy, a co dopiero zapisać ich istoty matematycznie.
@MaczoJuh Przeglądam ten portal od lat, konto założyłem wcale nie tak dawno temu ale twój komentarz jest pierwszym tak dużym debilizmem, które sprowokował mnie do napisania czegoś.
Sam żre czasami to gówno ale po pierwsze robię to świadomie, po drugie nie rozsiewam takich bzdur. Chcesz coś napisać - dowiedz się czegokolwiek o temacie bo gadasz od rzeczy.