gnoju Ty, gdzie on napisał że jest biedny i zbiera np. na operację, chleb czy inne leki? Bo faktycznie ludzie biedni zbierają na czołg![]()
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.
Obrazek
Masz i nie spinaj się tak, bo Ci żyłka pęknie. Weź maść i idź do mamusi niech Ci nasmaruje dupę.
Mam w dupie jego status materialny. Dla mnie to zwykły żebrak i tyle w temacie. Koło c🤬ja mi lata co sobie napisze na karteczce taki brudas i wyłudzacz. Za robotę by się lepiej wziął, a nie jak cygan żebrze, z tą różnicą, że zamiast akordeonu ma gitarę.
Taa buty za 300zł, koszula za 170zł, spodnie 220zł, kupione w housie lub croppie, zielona opaseczka za 15zł, dziara z salonu 300zł i siedzi na ulicy udając biednego artystę. Zakłamany hipster tfuuu j🤬 go pies.
z takimi gimbazjalnymi obrazeczkami to sobie operuj w swoim homo-przedszkolnym światku, nie tutaj. Nie chce mi się polemizować, bo mam przecież ból dupy, i wiesz co? Mam. Ale tylko wtedy gdy widzę takie poj🤬e elementy w naszym społeczeństwie, jak Ty.
podpis użytkownika
Dulce et decorum est pro patria mori.dolicz jeszcze metalowy kubek po cenie złomuTaa buty za 300zł, koszula za 170zł, spodnie 220zł, kupione w housie lub croppie, zielona opaseczka za 15zł, dziara z salonu 300zł i siedzi na ulicy udając biednego artystę. Zakłamany hipster tfuuu j🤬 go pies.
Obrazek
Masz i nie spinaj się tak, bo Ci żyłka pęknie. Weź maść i idź do mamusi niech Ci nasmaruje dupę.
Mam w dupie jego status materialny. Dla mnie to zwykły żebrak i tyle w temacie. Koło c🤬ja mi lata co sobie napisze na karteczce taki brudas i wyłudzacz. Za robotę by się lepiej wziął, a nie jak cygan żebrze, z tą różnicą, że zamiast akordeonu ma gitarę.
Taa buty za 300zł, koszula za 170zł, spodnie 220zł, kupione w housie lub croppie, zielona opaseczka za 15zł, dziara z salonu 300zł i siedzi na ulicy udając biednego artystę. Zakłamany hipster tfuuu j🤬 go pies.