najbardziej wk🤬iające są ataki nią z każdej strony, jaka to ona piękna, jaka to miss kibiców, widać kuzwa botox w policzkach i ustać oraz powiększone piersi, w c🤬j tapety na mordzie... było znacznie więcej ładniejszych i naturalniejszych kibicek na stadionach niż ona...
podpis użytkownika
news.asiantown.net/r/20999/mexican-drugcartel-post-chainsaw-execution-...Jak każdy ma kobiet na gigabajty to wiadomo, że taka Natalia Siwiec to dla niego paszkwil i nie tknął by jej nawet patykiem.
Wiem że się powtórzę ale napiszę to znowu . Ta szmula którą się jaracie ( Natalia Siwiec ) jest w c🤬j przeciętna i pełno jest takich tępych i pustych bladzi na każdej wiejskiej potańcówce w remizie . Nie wiem czym wy się tak podniecacie , że ma cycki na wierzchu ? W c🤬j przeciętna , niczym się nie wyróżnia z tłumu innych szmulowatych panien . A teraz pojedźcie mi że jestem pedał albo coś innego , czekam
![]()
Wiem że się powtórzę ale napiszę to znowu . Ta szmula którą się jaracie ( Natalia Siwiec ) jest w c🤬j przeciętna i pełno jest takich tępych i pustych bladzi na każdej wiejskiej potańcówce w remizie . Nie wiem czym wy się tak podniecacie , że ma cycki na wierzchu ? W c🤬j przeciętna , niczym się nie wyróżnia z tłumu innych szmulowatych panien . A teraz pojedźcie mi że jestem pedał albo coś innego , czekam
![]()
nie ważne kto by to był i tak byście ją hejtowalinajbardziej wk🤬iające są ataki nią z każdej strony, jaka to ona piękna, jaka to miss kibiców, widać kuzwa botox w policzkach i ustać oraz powiększone piersi, w c🤬j tapety na mordzie... było znacznie więcej ładniejszych i naturalniejszych kibicek na stadionach niż ona...