podpis użytkownika
"Niebo nie jest miejscem,@up kto ty k🤬a jesteś ? jakiś p🤬lony katolik co z kościółka do szkółki niedzielnej i z powrotem ?
Brniesz i to co piszesz traci sens. Że co ? że niby miałem czekać na okazję aż starych nie będzie w domu ? I wtedy spraszać w tajemnicy przed nimi ? Taka ta twoja pokrzywiona moralność jest ?. W kościółku nauczyli cię kłamać i oszukiwać?
Ja miałem uczciwie. Nie chciałem żeby w domu słyszeli moje zabawy z laską to umawiałem się poza domem. Finał historii, może być prościej ? Coś ci się jeszcze roi w tym móżdżku ?
VanHelsingPL
Tak naprawdę to c🤬j ci do tego, czy ktoś r🤬a się na imprezie. Nie chcesz r🤬ać to nie r🤬aj, ale mówiąc innym gdzie mają się r🤬ać i z kim, tylko się ośmieszasz i nikt twojego p🤬lenia nie bierze pod uwagę- możesz się napinać, wyzywać od zwierząt i srać pod siebie ze wściekłości, ale i tak każdy ma na ciebie wyj🤬eTakże miłego hejtowania
(...) jeżeli żyłeś w jakiejś patologii, gdzie żadne z Waszych rodzicieli domów nie opuszczało nigdy, tylko siedzieli i Kiepskich oglądali z piwkiem, to mogło być trudno, ale na prawdę, non stop w domu?
(...)
podpis użytkownika
"Niebo nie jest miejscem,podpis użytkownika
"Niebo nie jest miejscem,