Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
wyobraźcie sobie, że nasienie ma a tyle dużo substancji zapasowych, że potrzebna mu tylko woda i nawet w pępku by Wam wyrosło.... potem przecież zdechnie na tej ścierze, chyba, że będziecie nawozić
Weźcie sobie tegoroczne nasionka lipy i próbujcie ;p bez stratyfikacji ni c🤬ja
Wszystko zależy od gatunku(i jego strategii rozmnożeniowej). Skrzydlaki klonu potrafią nawet "stwierdzić" czy są odpowiednie warunki świetlne do skiełkowania.
(Według nowego regulaminu) Moim zdaniem takie wrzuty niszczą renomę tej strony i zaczyna się ona upodabniać w pewnym stopniu z kwejkiem, gdzie trafia byle co,
Więc k🤬a ogarnijcie sie z takimi wrzutami ja p🤬le....
wyobraźcie sobie, że nasienie ma a tyle dużo substancji zapasowych, że potrzebna mu tylko woda i nawet w pępku by Wam wyrosło.... potem przecież zdechnie na tej ścierze, chyba, że będziecie nawozić
Zaciekawiłeś mnie, że gdzie miałeś wtedy to nasienie?