Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Młody jak przyjdzie na świat i zacznie pierwsze kroki stawiać ro mu szelki i smycz montuje żeby nie odj🤬 takiej akcji
Jak piesek był szczeniakiem, to też tak robiłem. Mimo, że mały, to bardzo szybko pod samochody chciał wbiegać.
Syna to trzymałem za rękę i tłumaczyłem, ale każdy wychowuje jak uważa.
Fajny prank
Młody leci w amoku, prawie jak Jessica do mopsu.
Babka nie wie czy go nap🤬lać dalej, czy iść do gościa, czy gościu zaraz przyjdzie. Tyle niewiadomych w głowie.
Mój brat za gnoja kiedyś tak wbiegł na ulicę i się wyj🤬 na samym środku. Polonez zdążył się zatrzymać. Ale wp🤬l jaki dostał od matki na ulicy i w domy później... to wolałbym tego poloneza.
i po c🤬j debil odbijał, powinien jechać centralne w tego żółtego gówniaka
Widać potrafi nieco wybiegać myślami w przyszłość i przewidywać konsekwencje najwidoczniej stwierdzając, że lepiej zarabiać na kolejnego Mercedesa, zamiast tracić czas i nerwy na pajacowanie pro bono na rozprawach w sądzie.