Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Tak się kończy właśnie błaznowanie spedalonych typów.
Zamiast zapytać wprost, gdzieś pomiędzy porannym pierdem a po obiednym bekiem czy idzie z nim na ten j🤬y bal, to typ bawi się w jakieś romantyczne zagrywki.
Jak się zgodzi to spoko, jak nie to też spoko. Przynajmniej będzie mógł się naj🤬.
Taką fleje trzeba było na hamburgera zaprosić i tam zapytać jakby się nie zgodziła to kij z nią, brałbym drugiego mielonego w bułce.... nooo ale ja nie pedał to sie nie znam.
Normalnie uznałbym ten komentarz za troll, ale już tyle debili już spotkałem w necie że nie wiem czego się spodziewać ...
Po tabliczce "czy wyjdziesz za mnie" była "J.K- just kidding (tylko żartowałem) i potem leciało dalej... niedoj🤬y gówno wiedzący pop🤬lcu.
Ford gówno wort, ale weź pod uwagę, że to dotyczy aut sprzedawanych nasz rynek. Nie porównuj wersji amerykańskiej do europejskich wyp🤬ków Fiesta czy Focus.