Nie ma żadnej mocy prawnej o to chodzi, a to ze im sie wydaje że sa małżenstwem to juz ich problem. I tak w mysl polskiego prawa po przekroczeniu granicy nie są małżeństwem.
Bardzo proszę:
To jeden z wielu przykładów, bo po raz pierwszy zbadali to naukowcy uniwersytetu Georgia w 1996r i od tego czasu masowo pojawiają się inne eksperymenty potwierdzające tę teorię. M. in. "Journal of Personality and Social Psychology" w 2016 r. opublikował łączną analizę czterech z nich . Są też badania prof. Richarda Ryana z uniwersytetu Rochester, który od kilku lat udowadnia (choć na razie wciąż są wątpliwości i trwają na ten temat dyskusje), że homofobia jest chorobą.
I gdzie tu jest napisane że pedalstwo jest nielegalne albo że ich małżeństwa?
Bardzo proszę:
jsm.jsexmed.org/article/S1743-6095(16)00319-2/pdf
Bo każdy ma prawo wyboru takiego sposobu na życie jak mu się k🤬a podoba byle zgodnie prawem. Wk🤬ia mnie że jełopy u władzy wiecznie muszą szukać wroga i szczuć nas na siebie. Teraz kolej na gejów i lesbijki i obrzydzanie nauczycieli tylko pytanie kto zostanie wrogiem przy następnych wyborach?
Nigdy nie pisałem ze pedalstwo jest nielegalne, pisałem że nielegalne sa ich małżenstwa bo małżeństwo to związek kobiety i mężczyzny. Nielegalność nie musi nieść za soba sankcji karnych. można wziążć ślub z drzewem a i tak nikt tego nie uzna.
Kiedyś robili badanie że jak kobietom puszcza się sceny gw🤬tu i przemocy to robią się mokre i reagują w sposób odpowiadający podnieceniu sexualnemu np roższerzone źlrenice. Wniosek kobiety lubią gw🤬t. Ot i tyle sa warte te gównobadania
Art. 18.
Małżeństwo jako związek kobiety i mężczyzny, rodzina, macierzyństwo i rodzicielstwo znajdują się pod ochroną i opieką Rzeczypospolitej Polskiej.
I dlaczego tylko homosie mają być uprzywilejowani? Co ze związkami poligamicznymi, kazirodczymi. W końcu sa to dorośli ludzie i miłość nie wybiera?
Chcą się walić po rurze wydechowej ich sprawa ale z tego powwodu nie powinny wynikac dla nich żadne przywileje ani jakies uznawanie zboczenia za normalne zachowanie sexualne.
No właśnie problemem jest to ze ludziom odp🤬la i szukaja zastepczych problemów. Ludzie z racji swojego schorzenia domagaja sie przywilejów normalnych ludzi np adopcja. Mamy wiec im umozliwić adopcje bo chca udawać normalnych. Wiec slepym powinnismy umozliwic pilotowanie samolotu.
Typowa ignorancja. Niech naukowcy pozamykają te swoje uczelnie i spalą tytuły naukowe, bo poligon6 z komentarzy na sadisticu zna się lepiej!
Tu jest napisane Co jest chronione. a nie dozwolone. PiSiory są średnio najgorzej wykształceni, to też czytanie im nie idzie.... No cóż.
K🤬a homosie byli od początku tego świata i to się nie zmieni. Koło c🤬ja mi latają tak samo jak weganie, sataniści, narodowcy i ministranci. A wiecie dlaczego? Bo każdy ma prawo wyboru takiego sposobu na życie jak mu się k🤬a podoba byle zgodnie prawem. Wk🤬ia mnie że jełopy u władzy wiecznie muszą szukać wroga i szczuć nas na siebie. Teraz kolej na gejów i lesbijki i obrzydzanie nauczycieli tylko pytanie kto zostanie wrogiem przy następnych wyborach?
Nie można też "przepisac" małżeństwa zawartego na zachodzie. W sumie to oznaka normalnosci w Polsce, wszak slepym nie pozwalamy pilotowac samolotów. Kto sie wróblem urodził orłem nie umrze.