Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Nie rozumiem ludzi co używają hamulca ręcznego jak stają...
A czego mają k🤬a używać? Cegłę miał podłożyć? Na 99% zaciągnął ręczny, bo chciał wyjść z auta do tamtego gościa. Po to jest ta wajcha. Zresztą zrobisz prawko za 2-3 lata to cię nauczą.
Ja to widzę tak: Facet co ma zamontowaną kamerkę z nieznanych mi przyczyn jedzie bardzo powoli, widać z jaką prędkością mija go czarne auto, pewnie jakaś ekspresówka czy coś. Facet w czerwonym jechał prawym pasem i za późno się zorientował ,że przed nim ktoś prowadzi wycieczkę krajoznawczą i porusza się prędkością patrolową. Chciał go wyprzedzić ale prędkość + panujące warunki i krótki czas na podjęcie decyzji o manewrze za skutkował dzwonem w latarnie.
Up
Mam podobne wrażenia. Ale konkretnie było tak, że czerwony nie chciał zwalniać do tej haniebnej prędkości za którą autorowi należy się 100 czarnych c🤬jów w mordę , więc szybko postanowił go wyprzedzić, manewr wykonał gw🤬townie, bo miał na lewym pasie gościa ( srebrne auto ) któremu nie chciał za bardzo spowalniać jazdy. Generalnie na 95% wina debilokierowcy jadącego 20 km/h po autostradzie. Wszystkim mułom na drodzę życzę żeby przyjeli tak srogiego k🤬sa w dupsko żeby nie mogli usiąść ( przynajmniej za kółkiem ).
A czego mają k🤬a używać? Cegłę miał podłożyć? Na 99% zaciągnął ręczny, bo chciał wyjść z auta do tamtego gościa. Po to jest ta wajcha. Zresztą zrobisz prawko za 2-3 lata to cię nauczą.
Co tak nerwowo? Może kolega tylko autmatami jezdził całe życie,to mu ręczny nie potrzebny.I stąd ciężkie zdziwienie.