Zapomniałeś dodać, że miałem dwóch ojców, a wujek wchodził mi do wanny. No i jeszcze jakieś emo-pedalskie teksty o empatii i uczuciach.
Jakaś p🤬lona ciota żyje sobie jak pączek w maśle, a histeryzuje jak mała dziewczynka, której piesek rozpruł lalkę, bo widział jak jego kumpel w woja Bubba został postrzelony z kapiszonowca w dupę
co mu po tych pestkach i łapie jak jest wrakiem, 15 lat masz że takie rzeczy ci imponują ? co noc mu się śnią ludzie których zamordował i tego nie unosi, pewnie już dawno jebnal sobie w łeb, szkoda człowieka wiadomo ale biorąc broń do rąk jadąc do obcego kraju zabijać ludzi w interesie korporacji człowiek wie na co się piszęJa p🤬le, mogę oglądać Chińczyków jak pękają pod kołami ciężarówek, ale jak widzę gościa tak rozbrojonego mentalnie to się coś we mnie rusza. Aa co: do p🤬deczek co się z niego śmieją: raz- gościu był w wojsku i wystrzelił więcej pestek niż wy zwaliliście konia u mamy w piwnicy, dwa- ma taką łapę, że by wam wyj🤬 zęby zanim powiedzielibyście... To co tam p🤬dy mówią. C🤬j wam w dupę.
co mu po tych pestkach i łapie jak jest wrakiem, 15 lat masz że takie rzeczy ci imponują ? co noc mu się śnią ludzie których zamordował i tego nie unosi, pewnie już dawno jebnal sobie w łeb, szkoda człowieka wiadomo ale biorąc broń do rąk jadąc do obcego kraju zabijać ludzi w interesie korporacji człowiek wie na co się piszę