Tak k🤬a, bo bez Unii nie umiemy zawiązać sznurówek.
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.znalazł się ten co się zna, a zaraz koniec wakacji i do szkoły xD
Czy jest cień szansy żebyś Ty też się nie wypowiadało w tematach, których nie znasz? J🤬i idioci. Przepisy BHP regulowane są prawnie na poziomu Polski. Korporacje wprowadzając swoje regulacje mają najpierw polskie spełnić. Za trudne dla was, wiem.
właśnie oto chodzi że ty gówno wiesz, a szczekasz jak ten mały kundel xD niedługo koniec wakacji będziesz tam pod tablicą się wymądrzać
Dobra dam ci szansę chłopcze. Po co są przepisy BHP? I na przykład dyrektywa maszynowa? Może czas iść do pracy i zejść z garnuszka rodziców? Przemysl
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.Przecież to Ty próbujesz udowodnić, że te przepisy i normy mają sens, więc wyjaśnij
Przecież to Ty próbujesz udowodnić, że te przepisy i normy mają sens, więc wyjaśnij
podpis użytkownika
Si vis pacem, para bellum.Chyba się znasz na normach. Nie pisz w tematach, o których nie masz pojęcia.
Przecież to ty masz kłopoty ze zrozumieniem tekstu czytanego. I nie mieszaj norm unijnych z BHP, bo to są dwie różne rzeczy.
Wyjaśnienie masz na filmiku który komentujesz, nie wiem co k🤬a bardziej moze być przekonujące, wkręcić cię trzeba osobiście w jakiś niezabezpieczony wirnik, obok tórego będziesz się przeciskać po pijaku w luźnej koszuli???
podpis użytkownika
Kto rządzi przeszłością, w tego rękach jest przyszłość; kto rządzi teraźniejszością, w tego rękach jest przeszłość.O Polsce pisałem, c🤬j mnie Norwegia obchodzi.