Niby stresująca sytuacja, ale nie rozumiem ludzi lękających się śmierci. Jak można bać się czegoś, co jest k🤬a nieuniknione? Ja jestem ciekaw co jest po drugiej stronie. Mogę w każdej chwili umrzeć i c🤬j, tak to wygląda i trzeba się z tym pogodzić.
podpis użytkownika
może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Niestety nie wszyscy mają takie smutne w c🤬j i pozbawione barw życie. I mimo świadomości że śmierć jest nieuchronna i życie ma się raczej jedno, normalny zdrowo myślący człowiek chciałby przeżyć to życie jak najlepiej.
@Argeusz Jak masz c🤬jowe życie to Twój bełkot ma jakiś sens ale jeśli ktoś jest tu szczęśliwy to nawet gdy jest ciekawy co jest po śmierci (moim zdaniem jest dokładnie to samo co przed urodzeniem więc po c🤬j się spieszyć tak czy inaczej?) to nie będzie chciał zostawiać wszystkiego tu przez jakiegoś debila. Twoje podejście świadczy trochę o depresji bo na każdego przyjdzie czas ale niektórzy maga być tu po prostu szczęśliwi.
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.A jak to się ma do rozmyślania o śmierci czy do filmiku?@up ale zdajesz sobie sprawę z tego, że człowiek (jak i większość istot żywych) ma mechanizmy obronne i robi wszystko, żeby przeżyć?
A po śmierci nie ma absolutnie nic,
@up ale zdajesz sobie sprawę z tego, że człowiek (jak i większość istot żywych) ma mechanizmy obronne i robi wszystko, żeby przeżyć? A po śmierci nie ma absolutnie nic, więc byłbyś idiotą, gdybyś się zabił, żeby dowiedzieć się co jest po śmierci. Już ci nagroda Darwina przysługuje, bo sam sugerujesz, że nie masz depresji ani nic.
A po śmierci nie ma absolutnie nic, więc byłbyś idiotą, gdybyś się zabił, żeby dowiedzieć się co jest po śmierci.
podpis użytkownika
Całe życie w bólu i cierpieniu.