Oceńcie argumenty typa, ma chłop racje

No aż *urwa nie wytrzymałem, musiałem założyć konto i to skomentować.
@P10TReK
Dostajesz 450 euro = 1 866,51 zł
Jedziesz do jakiegoś euroc🤬jolandu studiować w Wyższej Szkole Kopania Rowów, to zniosę.
Ale mieć *URWA MAĆ czelność mówić moje 450 euro. Nie twoje c🤬jku, MOJE !
Wiesz ile się uczciwi ludzie muszą nazap🤬lać, żebyś mógł lać wódkę szklankami c🤬j wie gdzie?
Umrzyj proszę.
zjem.cie.92 wiesz po co wstąpiliśmy do unii? Po to żeby ludzie z tego debilnego kraju mieli możliwość wyjechać i coś zarobić bo tutaj nie ma nic, bieda aż piszczy. Za mało jeszcze widziałeś i przeżyłeś chyba
podpis użytkownika
Falubaz to magia. Speedway to religia.podpis użytkownika
Tolerancja jest domeną ludzi słabychpodpis użytkownika
Ola gringo@zjem.cie.92
Szanuje Twoje zdanie bo kazdy ma prawo do wlasnego aczkolwiek nie do konca sie z nim zgadzam. Polacy ( i inne narodowosci ) nie powinni miec dostepu do sociali jezeli nie pracuja 40h/tydzien i nie placa podatkow tak jak kazdy inny OBHYWATEL UK. Osobiscie nie pobieram zadnych swiadczen lecz zaczynam sie zastanawiac. Pracuje 5 dni w tygodniu po 10h. Pracuje i place podatki. Dlaczego mialo by mnie takowe swiadczenie nie obejmowac? W sumie place sam sobie (podatki), a takze oplacam swiadczenia innych. Z jednym sie zgodze. Won z leniami na benefitach. Na was dziecioroby nie bede tyral byscie nar🤬ali 5tke bachorow i siedzieli na socjalach 24h przy ps4 i plazmie 50 cali!
Dzięki Ci Boże, za tak wzbogadzone kultura innych krajów miasto. Wrocław w takim razie tym bardziej jest wzbogacony. Ile miast może się pochwalić koczowiskiem cyganów? Pewnie zazdroszczą w innych krajach w c🤬j, że my w Polsce możemy doglądać cygańswo w ich naturalnym środowisku.
Oczywiście że nie jest, tak samo moim zdaniem Polacy i inni emigranci nie powinni mieć dostępu do świadczeń socjalnych w UK, śmiać mi się chciało jak nasi politycy jeździli po premierze Wlk. Brytanii za to co powiedział, a powiedział szczerą prawdę, że wpuszczenie obcych do UK było błędem - bo było.