Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Wk🤬iający tym jak nie wiem co. Czepia się gry za 9zł, porównuje ją ze światowym hitem, a na dodatek nie umie się wysłowić po polsku. Chyba ma za wysoki zasiłek, bo w przeciwnym razie zająłby się czymś pożytecznym.
Żenada. Jeśli to jest najlepszy odcinek, to boje się nawet pomyśleć jakie są inne ;x
Koleś chce się przypodobać gimbusom, i to jeszcze takim co im staje od słowa "k🤬a""c🤬j""p🤬le". A może poprostu innych nie zna?
Żenada. Jeśli to jest najlepszy odcinek, to boje się nawet pomyśleć jakie są inne ;x
Koleś chce się przypodobać gimbusom, i to jeszcze takim co im staje od słowa "k🤬a""c🤬j""p🤬le". A może poprostu innych nie zna?
Reszta jest równie c🤬jowa. Nawet sobie nie wyobrażasz jak boli mnie to, że widzę tutaj tego pozerskiego cieniasa.
A ja tam go lubię i c🤬j wam za to w dupę Jakby skończył (czy skrócił ) z dziwnymi wstawkami na początku i czasem monotonnymi bluzgami to byłoby jeszcze lepiej
Piwa za temat nie dałem, bo wiem, że nie wszyscy (raczej większość) chcą go tu oglądać, a sam wybrałem się na YouTube'a.