Public Health England
Nie, żebym był wielbicielem TEJ szczepionki, ale skoro Rząd GB przyznaje, to zapewne jest jakieś oficjalne źródło?
Nie?? Tak myślałem.
"Terapii genowej" - no debil.
Ktoś wie co to za film kalsy b? Zapowiada się ciekawie
Baran
W samym UK jakies 1500 zgonow po szczepieniach w oficjalnym raporcie rzadowym (choc raport nieaktualny bo wypuszczony juz jakis czas temu, wiec zgonow zapewne duzo wiecej)
W USA 320 milionow dawek i 5.000 zgonow a w UK jakies 50% zaszczepionych to moze ze 30 milionow i zgonow przynajmniej 1500 nie wiem skad masz dane na temat USA...
Przypadkiem dałem Ci piwo, a skoro już je dostałeś, , to żebyś nie pomyślał, że podobają mi się idiotyzmy jakie wypisujesz kilka uwag.
Skoro już operujesz liczbami to rób to należycie tępa dzido.
Podałeś, że 5000 osób zmarło w USA, zaszczepiono 180 000 000, te 5000 zgonów to 0.0027%, granica błędu statystycznego to 3%.
3% ze 180 milionów to 5 400 000 ludzi. Zauważasz różnicę pomiędzy 5 000 000 a 5 000?
Idąc dalej Twoim zajebistym tokiem rozumowania, do dnia dzisiejszego wg statystyki z tych zaszczepionych w wypadkach samochodowych zmarło ponad 5 000 osób a do końca roku umrze dodatkowe 30 000, czyli szczepieni umierają w wypadkach, tak?
Generalnie wymiana argumentów z wiązką pietruszki może prowadzić do znacznie ciekawszych wniosków niż dyskusja z Tobą.
Ot kmiot czerpiący wiedzę z memów, filmów publikowanych przez szurów czy wywiadów udzielanych nt wirusologii przez panią doktor psychiatrii, która wykazała się swym dyletanctwem w wypowiedziach z których wynikało, że nie dostrzega różnicy między szczepionką a lekiem.
Co wynika z raportu PHE na który tak zię powołujesz? Jedynie to, że zmarło 40 osób podwójnie zaszczepionych. To pomyśl (lol) bęcwale, kto jest podwójnie zaszczepiony? Młodzieniaszki prawda? To co jest podane w raporcie PHE a
co tak zgrabnie pominąłeś (w zasadzie nie Ty, tylko źródła za którymi bezmyślnie powtarzasz) to, to że 60% osób, które zmarły to były osoby młode. Ale po co o tem mówić? I jeszcze będziesz farfoclu kogoś pouczał odnośnie znajomości angielskiego.
I uprzedzając - różnica polega na tym, że szczepionkę podaje sie zdrowym w celu ochrony lub złagodzenia skutków choroby, a lek podaje się już chorym.
Byłem już chory na covida, dostarczał mi przez kilka tygodni życia, na tyle intensywnych wrażeń że prosiłem szefa by w razie czego pomógł mojej małzonce.
We wtorek zap🤬lam po drugą szprycę z moderny, i nie nie jadę na żadne walacje w koziej dupie all inclusive.
I tak wiem, że śmiertelność covida to 0,2% ale śmiertlność trądu jest jeszcze niższa a jak wyglądają spustoszenia po nim to każdy widział w dziale hard. Covidowych nie widać co nie znaczy, że ich. nie ma.
Nie masz ochoty się szczepić? Wyśmienicie to Twoja sprawa tylko skończ p🤬lić te swoje folarskie kocopały, bo ileż można to samo w koło do porzygu przerabiać.
A co grypy panie yntelygencie, to już niedługo wróci i ten katarek czy przeziębienie jakim jest kowid też będziesz miał szanse przeżyć jak już zaszczepieni zdejmą machy i przestaną na siebie wylewać hektolitry dezynfektantów przed ii po wyjściu na miasto.
Wysłany: Wczoraj 9:59