Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Fajnie fajnie, ale ten ostatni typ chyba jest pop🤬lony, rozumiem że może chce być fajny w kręgu swoich kolegówi pokazać nagranie bądź zdjęcie z akcji jaką widział, ale przy zdrowym rozumiem powinien rzucić się na pomoc.... Poj🤬i ludzie....
trenowałem to i tamto...koleś dostał by z piszczeli w ryj i w polsce pewnie bym poszedł siedzieć, w stanach dobry adwokat i jeszcze by mi płacili za głupie żarty
@saygon dobra skończ p🤬lić i wsadź se w dupe te swoje moralne wywody ...
Wyglądają jak ciapate allahy ? Wyglądają !
A co robią ludzie jak ciapate się palą , zdychają , lub są mordowane ? NAGRYWAJĄ K🤬A !
jeziorekpl, eeee, brak mi słów na takich ludzi jak Ty, zapewne w życiu jesteś równie odważny i wygadany jak tu.
Ciapaci to ciapaci, mi również się nie podobają i wk🤬ia mnie to że zalewają nasz kontynent, ale wydedukuj o co mi chodzi (jeśli potrafisz) chodzi mi o czysto ludzkie zachowanie....