Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Panowie i Panie, mam info.. jak będziecie patrzeć naj🤬i to nic nie znika, nic się nie wypełnia, ogółem nic się nie dzieje czy to znaczy że naj🤬i naginamy rzeczywistość? zresztą...dość p🤬lenia, c🤬j z tym!
Mnie nawet jak naj🤬y jestem to znika. Czy to znaczy, że naginam rzeczywistość?
Cóż chciał zaszpanować wiedzą ale nie wyszło. Bo nie uwzględnił że ludzie mogą mieć inne monitory niż on przez co odległość między kółkiem a krzyżykiem jest inna przez co nie dochodzi do opisywanego zjawiska.
ojapierolę...
Doj🤬eś do pieca... Zjawisko i tak zobaczysz nie ważne jaki monitor tylko w innej odległości od komputera..
chciałeś ''zaszpanować'' tym że ośmieszysz go .. ale niestety sam zrobiłeś z siebie pośmiewisko ..
raz dwanaście doj🤬em ci i idź płacz w kącie .
fajne zjawiska mają astronauci w przestrzeni kosmicznej tam gdzie oko ma bezpośredni kontakt z cząsteczkami wiatru słonecznego, wyobraźcie sobie zorzę polarną we wnętrzu oka