Kolega kiedyś miał węża i szukał ogłoszeń świnek morskich "oddam za darmo" babka do niego dzwoni jak się miewa świnka to odpowiedział że pyton był zachwycony
A wiesz może czym się taki wonsz normalnie żywi? Bo chyba sporo je; świnka mu starczy na śniadanie — co na obiad i kolację? Trochę drogo by karmienie świniami morskimi tudzież myszkami z zoologicznego wychodziło.Kolega kiedyś miał węża i szukał ogłoszeń świnek morskich "oddam za darmo" babka do niego dzwoni jak się miewa świnka to odpowiedział że pyton był zachwycony
podpis użytkownika
Powiedzcie proszę że pogib.A wiesz może czym się taki wonsz normalnie żywi? Bo chyba sporo je; świnka mu starczy na śniadanie — co na obiad i kolację? Trochę drogo by karmienie świniami morskimi tudzież myszkami z zoologicznego wychodziło.
Ja gupiki w akwarium hoduję na paszę. Moczarka szybko rośnie i potem namnażają mi się w krzakach. Gdy jest ich z 70 to wyjmuję moczarkę, zostawiam kilka małych pędów na ponowny wzrost, a w akwarium jest burza. W trzy dni populacja wraca do podstawowej obsady, przeżywa tylko z 4-5 największych na odświeżenie populacji. Tetry dwie, zdałoby się spokojne, łagodne, ale wszystko wyczyszczą. Kiedyś dwa skalary miałem. Urosły do wielkości dłoni ale nic z nimi żyć nie mogło.