Gruzini to druga nacja obcokrajowców, po ukrach, w klasyfikacji najliczniej osadzonych w polskich więzieniach. Potomków stalina ściągał do Polski najbardziej antyruskii "konserwatywny" pis. Pisząc "najbardziej" mam na myśli propagandę, a nie rzeczywiste działania, bo przecież hipokryzja to hasło wiodące wszystkich naszych partii
Podczas gdy na Węgrzech i w Polsce na 100 tysięcy mieszkańców przypadało 191 osadzonych.
Gruzinów w polskich więzieniach siedzi już blisko 300 osób przy 18 tys. populacji w Polsce. Dla porównania Ukraińców siedzi około 750 przy liczbie około 2,3 miliona w Polsce.
cos tam zaslyszales, ale nie wiesz w ktorym kosciele dzwoni. jedziesz po ukraincach i przy okazji, jezeli ktos jest bardziej doedukowany, to robisz z siebie debila. wiesz co to skala?
podsumowujac:
Polacy: Około 0.2005% Polaków w Polsce odbywa karę więzienia.
Gruzińcy: Około 1.6667% Gruzinów w Polsce odbywa karę więzienia.
Ukraińcy: Około 0.0326% Ukraińców w Polsce odbywa karę więzienia.
przyjezdne "ukry" bardziej przestrzegaja prawa niz polacy, wiec jak nazwiesz polakow?
cos tam zaslyszales, ale nie wiesz w ktorym kosciele dzwoni. jedziesz po ukraincach i przy okazji, jezeli ktos jest bardziej doedukowany, to robisz z siebie debila. wiesz co to skala?
skoro podważasz mój koment, to dawaj konkrety, co tam sie nie zgadza, a nie swoją probanderowską propagande uprawiasz, liczaą że jakiś nieuk to przeczyta
Zaraz się dowiesz, że dane na temat Ukrów są celowo manipulowane, tak jak dowiesz się, że Tusk kradł w taki sposób, że nie można mu niczego udowodnić
Polacy piszemy wielka literą, w kołchozie na upadlinie nie uczyli?
moje zdanie "gruzini są drugą nacją po ukrach w naszych wiezieniach" jest faktem. Tematem są tu gruzini, więc wklejanie tu filoukrainskich statystyk jest tylko objawem waszej checi obrony ukrów ponad wszystko. A fakt pozostaje faktem "gruzini drudzy po ukrach w polskich więzieniach.
Zaraz się dowiesz, że dane na temat Ukrów są celowo manipulowane, tak jak dowiesz się, że Tusk kradł w taki sposób, że nie można mu niczego udowodnić
podpis użytkownika
"Ziemia jest zimna, ziemia jest słodka. Więc kop w niej dół, żydku kop." - Jonathan Littel "Łaskawe"