W Rudzie Śląskiej, w miejscu zwanym "zakrętem idiotów", kierowca ciężarówki nie spojrzał w lusterko i wymusił pierwszeństwo zajeżdżając drogę prawidłowo jadącemu motocykliście.
Nikomu nic się nie stało.
Ja tam k🤬a nie widzę wymuszenia przez paszcza, a wręcz idiotę na turbokiblu, który zap🤬lał całą szerokością jedni jak by chciał zepchnąć ciężarówkę na pobocze.
Przej🤬a historia. Opony sie wymienia. A prawo jazdy znalezone w czipsach wyrzuca do kosza.
Ps. Usun sprostowanie, psujesz zabawe
Ps2. Dlaczego zakret idiotow? Wiele tam takich sytuacji ze tirowcy zajezdzaja droge przy zmianie pasa motop🤬deczkom? A moze ma ktos wiecej nagram jak tir z podporzadkowanej tam wyjezdza, bo widze ze jest?
Typ za szybko wchodził w ten zakręt jak na swoje umiejętności , zaczął hamować a wtedy motor sie prostuje i prawie w ogóle nie da się skręcać. Tak jestem expertem bo na jednośladach jeżdzę od 20 lat
Dlaczego zakret idiotow? Wiele tam takich sytuacji ze tirowcy zajezdzaja droge przy zmianie pasa motop🤬deczkom? A moze ma ktos wiecej nagram jak tir z podporzadkowanej tam wyjezdza, bo widze ze jest
Nie wiem jak reszta, ale jeden przy wjezdzie na estakade jest tak c🤬jowo wyprofilowany ze przy delikatnej mrzawce samochody wypadaja raz po raz na bande.
podpis użytkownika
sadistic.pl/iceman-historia-mordercy-vt516056.htm - Wywiad z Iceman'em - Mordercą rodziny GambinoMyślałem, że Sadolowej braci nie trzeba przybliżać pojęcia sarkazmu, ale najwyraźniej byłem w błędzie
Myślałem, że Sadolowej braci nie trzeba przybliżać pojęcia sarkazmu, ale najwyraźniej byłem w błędzie