Wysłany:
2018-05-04, 0:36
, ID:
5198379
107
Zgłoś
Mam u siebie na chacie internet 100MB/s. Opłacony. Realna przepustowość to 80MB/s. Sadolowe chomiki szkolone były chyba na modem 56k/s. Czemu to tak wolno działa? Wyjebcie te postkomunistyczne szczury i wstawcie chomiki urodzone po 2000 roku. By 10s filmik ładował się wolniej niż 10 minutowy film w fHD z Youtube? I błagam, nie p🤬lcie mi "zainstaluj j to, to to i tamto. W przeglądarce złóż w ofierze barana, zwal konia wujkowi, a spermę niech zliże Lo**oa i Con**rus. Wtedy sadolowy odtwarzacz będzie działać jak należy" . Jestem casualowcem, a nie programistą z CERN/NASA. Sprzęt do przeglądania mobilnego mam z najwyższej półki, a statystycznie rzec, biorąc internet mam jeden z najszybszych w Polsce (UPC). Klikam i MA DO K🤬Y NĘDZY C🤬JA ZAJ🤬EGO W P🤬DĘ JEGO P🤬LONA MAĆ DZIAŁAĆ!!!!! NA K🤬A J🤬Y APORT!!!!! Jak psu!!!! Tak jak kundlowi rzucasz patyk i ma go k🤬a w zębach przynieść, tak klikam w 10 sekundowe filmiki na sadolu, i mają się zaladowac w przeciągu 1, 2 sekundy!!!! Poniżej 10 sekund jest to dla mnie w k🤬ę wolno, a poniżej minuty oznacza to, że admin Sadola opierała z połykiem potomkom Stepana Bandery i mu się to bardzo podoba.
podpis użytkownika
"Najlepszą formą obrony jest atak" - Adolf Hitler