Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
ostatnio spotykałem się z 5 lat młodszą 18stolatką, nie słyszała w życiu imion takich jak: Frank Sinatra, Gustaw Holubek, Jerzy Sthur. Mega mnie to przeraziło.
ostatnio spotykałem się z 5 lat młodszą 18stolatką, nie słyszała w życiu imion takich jak: Frank Sinatra, Gustaw Holubek, Jerzy Sthur. Mega mnie to przeraziło.
Żalisz się czy chwalisz? A słyszałeś co to całka krzywoliniowa skierowana ? Nie mów, że nie, bo się mega przerażę...
podpis użytkownika
Jeśli postawię piwo, to wiedz, że zaciął mi się telefon
AroGiant
Nie p🤬l, nazwiska podane przez kolesia wyżej są powszechnie znane, a Sinatra jest znany na całym świecie jako piosenkarz i aktor, a ty wyciągnąłeś z dupy przykład całki znany tylko fizykom, matematykom i wąskiej części inżynierom. Ale za to się przynajmniej miałeś okazję pochwalić znajomością rodzaju całki.