Oho! Jak zwykle wysyp mądrali, których jedynym "osiągnięciem życiowym" jest to, że urodzili się biali
Jakby policja ukochanego syneczka tatusia tak potraktowała, to byłby kwik.
Że co? Że nie zasłużył? A bo to w Polandii trzeba zasłużyć np. na usmażenie paralizatorem czy inne "niewyjaśnione powody" śmierci na komisariacie?
Bardzo k🤬a dobrze zrobił. Powinien jeszcze buta na ryj dostać. Się k🤬a spuszczacie nad j🤬ymi chwastami. Nie przepadam za policja. Ale nigdy k🤬a bez powodu nie dostałem palą. W dzisiejszych czasach wszyscy na nich najeżdżają. Sprobuj cwaniaku przed stadem patusow stanąć i zabroń im k🤬a na przykład kradzieży. Pies ma nap🤬lać, bez litości dla tych kurew. Jak ktoś idzie dziesionować kogoś, albo okradać sklep powinien wiedzieć że jak go psy dojadą to dupa będzie purpurowa od pały. A to tylko tak na dzień dobry. Ostatnio w robocie słuchałem jakiegoś gówniarza. Opowiadał jak to biedne kobiety na strajku kobie były brutalnie przez policję pacyfikowane. Po 1 to k🤬a nie wiedziałem w żadnej tv rozj🤬ych od granatnika gazowego ryjow, albo szczucia leżących psami jak we Francji podczas protestu kamizelek. A po 2 idziesz z łapami na psa, te łapy powinny być połamane. Proste.
Takie zachowanie policji w stanach jest bardzo powszechne, nie chodzi tylko o stricte rasistowskie gnojenie ale także o znęcanie się nad słabszymi:
Takie zachowanie policji w stanach jest bardzo powszechne, nie chodzi tylko o stricte rasistowskie gnojenie ale także o znęcanie się nad słabszymi: