Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika.
Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:
Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:
Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics: Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Idiotka. Właśnie takie niededukowane kretynki nie wiedzą, że każdym niepozornym gazem się można zatruć, nawet tlenem. A takiego helu jak za dużo się wciągnie można uszkodzić poważnie płuca, no ale przecież jestem fajna się naćpałam!
Najfajniejsze jest to, że ludzie gdy mdleją to zwykle ucieszeni jak głupi
Gdy chodzę oddawać osocze co 2 tygodnie, to co raz zdarza mi się oglądać te głupie,ucieszone mordy, które zaraz mdleją, wygląda to tak pociesznie, że trudno powstrzymać się od śmiechu.
Idiotka. Właśnie takie niededukowane kretynki nie wiedzą, że każdym niepozornym gazem się można zatruć, nawet tlenem. A takiego helu jak za dużo się wciągnie można uszkodzić poważnie płuca, no ale przecież jestem fajna się naćpałam!
uszkodzic pluca po c🤬j probujesz sie wymadrzac jak sam nie masz o tym pojecia. zginac mozesz tylko przez uduszenie, jak bedziesz wciagal sam hel bez powietrza